۰۶/ ارديبهشت /۱۴۰۴
08:43 10 / 09 /1403
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با ۲ سال ماندگاری

فیلم | تولید پودر پیازداغ بدون روغن با 2 سال ماندگاری
یک واحد فناور موفق به ثبت اختراع و تولید «پودر پیازداغ بدون روغن» که نیاز به پیاز و سرخ‌کردن نداشته و دو سال ماندگاری دارد.

به گزارش خبرنگار آنا، یک واحد فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در حوزه بسته‌بندی ادویه‌های ترکیبی فعالیت می‌کند و تاکنون موفق به تولید ۲۳ نوع ادویه ترکیبی شده و دو نمونه از آن‌ها گواهینامه ثبت اختراع دریافت کرده است.

جزئیات بیشتر از فعالیت‌های این واحد فناور را در ویدئوی زیر ببینید.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration ۰:۰۰
Loaded: ۰%
0:00
Progress: ۰%
Stream Type LIVE
Remaining Time -۰:۰۰
 
۱x

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

 

انتهای پیام/

ارسال نظر